Praktische informatie

Plan je bezoek aan DippieDoe

Plan je bezoek

Wij raden je aan om online tickets te kopen zodat je altijd verzekerd bent van entree. Heb je een voordeelbon van de postcodeloterij of een abonnement van een partnerpark? Dan kun je aan de kassa tickets kopen. Reserveren is niet nodig. Let op: Tijdens DippieBoe zijn deze tickets niet geldig.
Heb je tickets gekocht bij een andere partij dan DippieDoe? Dan zit daar geen entree van Strandpark Aquabest bij inbegrepen. Deze tickets kunnen wij zelf ook niet voor je omboeken. Je dient contact op te nemen met de desbetreffende partij.

SlingerSloep.

Onze openingstijden

DippieDoe indoor is geopend van november t/m maart. Het buitenpark is in deze periode gesloten.

DippieDoe indoor + outdoor is geopend van april t/m oktober

Plan je bezoek

Met jouw DippieDoe dagticket mag je dezelfde dag gratis naar het naastgelegen strandpark van Aquabest! Ontvang een bewijs bij de kassa van DippieDoe en vergeet je zwemspullen niet!

DippieDoe

Ekkersweijer 1
5681 RZ Best

Kom je met de auto?

Zet na afslag Best uw navigatie uit en volg de borden DippieDoe/Aquabest. Een dagkaart kost 4 euro.

Openbaar vervoer

Wil je met het openbaar vervoer naar DippieDoe? Houd er rekening mee dat je vanaf bushalte Wilhelminabrug (buslijn 145) nog ruim 30 minuten moet lopen!

Tuimelaar

Parkeren

Voor de ingang van DippieDoe ligt een groot parkeerterrein. Hier kun je als bezoeker je auto parkeren.

Er zijn drie invalideparkeerplaatsen voor de entree van Dippiedoe. Parkeren kost €4,- per auto of koop een parkeerkaart (10x parkeren) voor €25,-.

 

Speciaal voor de scholen hebben we een groot gedeelte waar de bussen kunnen parkeren.

Geef een DippieDoe 
cadeaubon

cadeaubon

Kinderfeestje

Vier jouw kinderfeestje in Attractiepark DippieDoe! Speel de hele dag met jouw vriendjes en vriendinnetjes in de Klauter Kajuit of stap samen in de Dollybots!

Maak jouw kinderfeestje compleet; reserveer een feestmenu en kies een speciale themakamer waar je samen met iedereen je frietjes op kan eten en je spulletjes neer kan leggen.

Haven
Politie
Ridder
buitendraaimolen

Schoolreisjes

Zoek je de ideale bestemming voor een schoolreisje? Dan ben je bij Attractiepark DippieDoe op het juiste adres! Het park is overzichtelijk, weersonafhankelijk en kindvriendelijk! Het buitenspeelpark is omzoomd met een veilig hek. Tevens is het zwemgedeelte afgesloten.

 

De 6 voordelen

Onbeperkt zwemplezier in de lente/zomer!*

Vanaf 1 april 2023 maak je jouw dagje DippieDoe extra leuk en ontvang bij aankoop ook een gratis zwemticket voor Strandpark Aquabest! Zo combineer je een dagje spelen met lekker afkoelen in het water.

*Alleen geldig tijdens openingsuren van Aquabest en in combinatie met een DippieDoe dagticket, gekocht op DippieDoe.nl of aan de receptie. Deze actie geldt niet in combinatie met kortingstickets, tickets van partners of van derde partijen