Entreeprijzen

Een voordelig dagje uit met het hele gezin

Entreeprijzen

1 april 2023 t/m 29 oktober 2023

DippieDoe binnen en buiten

0 t/m 1 jaar

Gratis

2 t/m 12 jaar

€ 16,50

13 t/m 59 jaar

€ 16,50

60+ (50% korting)*

€ 8,25

Rolstoelganger + 1 begeleider van min.16 jaar

Gratis

Entrée na 16U*

€ 16,50 € 8,25

Bij de receptie verkrijgbaar

Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.

 

*Prijzen zijn niet geldig i.c.m. andere acties of kortingen.

1 november 2022 t/m 31 maart 2023

DippieDoe Indoor

0 tot 1 jaar

Gratis

1 t/m 12 jaar

€ 8,95

13 jaar en ouder

Gratis

Rolstoelgangers

Gratis

Peuterochtend 1 t/m 3 jaar*

€ 8,95 € 4,-

*Het peutertarief is geldig op woensdag en vrijdag bij binnenkomst tot 12:30 uur. Het peutertarief is niet geldig i.c.m. andere acties of kortingen. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.

Jaarabonnement

t/m 12 jaar 

€ 69,00

13 jaar en ouder

€ 59,00

 

Locker

Huur

€ 2

Borg

€ 3

 

 

Parkeren

Dag ticket*

€ 6,00

Parkeren per uur**

€ 1,50

€ 50,00

* Bij de kassa zijn alleen dag tickets te koop.

 

**Uurtarief 1ste uur €2,00. Tot een maximum van €6,00

Let op! Dit is alleen beschikbaar bij de slagboom of via de QR-code op het parkeerticket.

 

*** Geldig tot 31-12-2023

Kinderfeestje

Vier jouw kinderfeestje in Attractiepark DippieDoe! Speel de hele dag met jouw vriendjes en vriendinnetjes in de Klauter Kajuit of stap samen in de Dollybots!

Maak jouw kinderfeestje compleet; reserveer een feestmenu en kies een speciale themakamer waar je samen met iedereen je frietjes op kan eten en je spulletjes neer kan leggen.

Haven
Politie
Ridder

Dit zeggen onze gasten

icon star full
icon star full
icon star full
icon star full
icon star full

Erg leuk park voor kinderen. Leuke attracties voor klein een groot, binnen en buiten. Zowel rustige attracties als wat spannender. De 4 jarige ging los in de botsauto’s en de 10 jarige heeft zich prima vermaakt in de Tyfoon achtbaan. Als volwassenen trouwens ook erg leuk! Complimenten voor het Tyfoon team dat er maandag 25-07 stond (Nico en..?) Met de gezellige muziek erbij maakten ze er een feest van!! Absoluut aanrader dit park.

icon star full
icon star full
icon star full
icon star full
icon star full

Kleinschalig maar geweldig attractiepark dat zich focust op kinderen van 2 tot 10 jaar. Voldoende speeltuigen aanwezig voor een dag speelplezier met afwisseling. Binnenzone met een enorm klimspeeltuig, super glijbaan en zelfs een caroussel. Buitenspeelzone met verschillende geautomatiseerde attracties voor de oudere kinderen en verschillende zandbakzones met speeltuigen voor de kleinere kindjes.

icon star full
icon star full
icon star full
icon star full
icon star full

Bedankt voor de geweldige dag, 2 kinderen van 6 en 1 van 3. Ze wilden niet naar huis, dat zegt wel iets. Personeel super vriendelijk, de botsauto’s heerlijk echt geschikt voor de kleine,hij wilde telkens weer. Bij de meiden, zweefmolen,vrije val duidelijk favoriete attracties.
Een super dagje uit geweest.
Het was drukker dan gewoonlijk, maar hebben daar niet heel veel last van gehad. Prijzen horeca ook normaal. Top gewoon
Bedankt iedereen.

icon star full
icon star full
icon star full
icon star full

Zijn hier met onze kleinzoon geweest, 7 jaar oud en hij heeft zich prima vermaakt. Park is geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar oud. Voor de prijs voldoende attracties aanwezig. Ook voldoende speeltuin om te klimmen en spelen> Horeca aanwezig met ruime keuze, ook vegetarisch. Komen zeker nog eens terug.

icon star full
icon star full
icon star full
icon star full

Gezellig en compact pretparkje. Wij waren hier met onze kinderen van 8, 9 en 10 jaar. Zij hebben zich mooi vermaakt de hele dag. Ondanks dat we er in de zomervakantie waren, hoefde ze eigenlijk nergens lang voor te wachten. Het gedeelte binnen is leuk voor als het slecht weer is.

icon star full
icon star full
icon star full
icon star full
icon star full

Heel fijn, overzichtelijk pretparkje! Perfect voor kinderen tussen ca. 4 en 10 jaar. Personeel is héél vriendelijk en het park geeft zowel indoor als outdoor een verzorgde indruk. Horeca is gevarieerd, kwalitatief goed en betaalbaar. Ideaal bij zonnig (droog) weer, maar ook bij wisselvallige omstandigheden goed te doen door het indoorgedeelte.

icon star full
icon star full
icon star full
icon star full
icon star full

Wij hebben heel wat attractieparken bezocht en nog nooit hebben we meegemaakt dat AL het personeel zo ontzettend KINDvriendelijk en zorgzaam was. Mijn nichtje had een splinter in haar vinger waardoor haar vinger opzette. we werden zo zorgzaam opgevangen. Een van de medewerkers bleef terugkomen om te vragen hoe het gaat.
Bij de attracties waren alle medewerkers mega vriendelijk en maakte er elke ronde op een speelse manier een feestje van. De attracties zijn mega leuk voor alle leeftijden tot 12j. Zowel binnen als buiten veel te beleven. Horeca en balie personeel ook super top.

buitentafel

Schoolreisjes

Zoek je de ideale bestemming voor een schoolreisje? Dan ben je bij Attractiepark DippieDoe op het juiste adres! Het park is overzichtelijk, weersonafhankelijk en kindvriendelijk! Het buitenspeelpark is omzoomd met een veilig hek. Tevens is het zwemgedeelte afgesloten.

 

De 6 voordelen

Onbeperkt veel
speelplezier!

Jaarabonnement. Krijg één jaar onbeperkt entree tot Attractiepark DippieDoe en profiteer van nog meer voordelen vanaf €59,- p.p.

 

Breng je regelmatig een bezoek aan Attractiepark DippieDoe? Dan is een abonnement iets voor jou!

Acties en activiteiten

Nieuwe adventure golfbaan geopend!
DippieDoe heeft een nieuwe attractie! Een 18 holes adventure golfbaan in piratenthema!
Total Loss Festival 9 & 10 september
Let op: 9 & 10 september is het Total Loss Festival. Hierdoor zijn wij deze data helaas gesloten.
DippieBoe 17-22 oktober
Vier Halloween speciaal voor de allerkleinsten in Attractiepark DippieDoe! Kom lekker griezelen en grollen. Het park blijft tot 21.00uur geopend.

Geef een DippieDoe 
cadeaubon

cadeaubon

Onbeperkt zwemplezier in de lente/zomer!*

Vanaf 1 april 2023 maak je jouw dagje DippieDoe extra leuk en ontvang bij aankoop ook een gratis zwemticket voor Strandpark Aquabest! Zo combineer je een dagje spelen met lekker afkoelen in het water.

*Alleen geldig tijdens openingsuren (vanaf 25° en warmer) van Aquabest en in combinatie met een DippieDoe dagticket, gekocht op DippieDoe.nl of aan de receptie. Deze actie geldt niet in combinatie met kortingstickets, tickets van partners of van derde partijen