Vier je kinderfeestje bij DippieDoe

Onbeperkt spelen met je vriendjes en vriendinnetjes

Entreeprijzen kinderfeestje

Vier jouw kinderfeestje in Attractiepark DippieDoe! Speel de hele dag met jouw vriendjes en vriendinnetjes in de Klauter Kajuit of stap samen in de Dollybots!

Klik hier voor de kinderfeest voorwaarden

Zie ook onze huisregels

1 april 2024 t/m 29 oktober 2024 (m.u.v. DippieBoe)

DippieDoe binnen en buiten

Kinderen

€ 16,50€ 9,95

Ouder/begeleider

Gratis

Per 6 (betaalde) kinderen

Extra ouder/begeleider

€ 16,50€ 9,95

*Onder voorbehoud van prijswijzigingen en niet geldig tijdens DippieBoe (22 t/m 27 oktober)

1 november 2023 t/m 31 maart 2024

DippieDoe Indoor*

Kinderen

€ 9,95€ 7,50

Ouder/begeleider

Gratis

*Onder voorbehoud van prijswijzigingen

Het nuttigen van meegebrachte etenswaren is niet toegestaan in het horecagedeelte. Het horecagedeelte bestaat uit alle picknicktafels en tafels in de Binnenhaven en op de terrassen in de Buitenhaven. Het is wel toegestaan om meegebrachte etenswaren te nuttigen op de picknickplekken buiten in het park.


Een verjaardagstaart meebrengen is wel toegestaan. Pas op! Deze kan niet bij ons in de koeling en vergeet niet je eigen bordjes en bestek mee te nemen.

Maak je feestje compleet

Maak je feestje compleet

DippieDoe feestmenu

+ € 4,95

Muffins

+ € 2,25 p/st

Donuts

+ € 2,25 p/st

Snoepzak

+ € 2,25 p/st

Kinderfeestjes Brabant omgeving Eindhoven

Onze themakamers

Reserveer nu een super gave themakamer (bij feestmenu inbegrepen). Let op! vol=vol. Vermeld bij je reservering welke kamer je wenst. Mocht je geen themakamer meer kunnen selecteren zijn deze bezet.


Er passen maximaal 12 kinderen in een themakamer.


De themakamers bevinden zich op de 1ste verdieping op het Kids party plein. Er is geen lift aanwezig.

brandweer kamer

Brandweer

Ibiza kamer

Ibiza

Voetbal

Voetbal

School_Themakamer_kinderfeestje

School

Paarden_Themakamer_kinderfeestje

Paarden

haven kamer2

Haven

Jungle scaled

Jungle

Ridder scaled

Ridder

Roze scaled

Roze

Politie

Politie

Dug out

Dug-out

Smurfen scaled

Smurfen

prinses kamer2

Prinses

stadion2

Stadion

Wensput scaled

Wensput

Kijk vóór reserveren naar onze kinderfeest voorwaarden

Dit zeggen onze gasten

icon star full
icon star full
icon star full
icon star full
icon star full

Erg leuk park voor kinderen. Leuke attracties voor klein een groot, binnen en buiten. Zowel rustige attracties als wat spannender. De 4 jarige ging los in de botsauto’s en de 10 jarige heeft zich prima vermaakt in de Tyfoon achtbaan. Als volwassenen trouwens ook erg leuk! Complimenten voor het Tyfoon team dat er maandag 25-07 stond (Nico en..?) Met de gezellige muziek erbij maakten ze er een feest van!! Absoluut aanrader dit park.

icon star full
icon star full
icon star full
icon star full
icon star full

Kleinschalig maar geweldig attractiepark dat zich focust op kinderen van 2 tot 10 jaar. Voldoende speeltuigen aanwezig voor een dag speelplezier met afwisseling. Binnenzone met een enorm klimspeeltuig, super glijbaan en zelfs een caroussel. Buitenspeelzone met verschillende geautomatiseerde attracties voor de oudere kinderen en verschillende zandbakzones met speeltuigen voor de kleinere kindjes.

icon star full
icon star full
icon star full
icon star full
icon star full

Bedankt voor de geweldige dag, 2 kinderen van 6 en 1 van 3. Ze wilden niet naar huis, dat zegt wel iets. Personeel super vriendelijk, de botsauto’s heerlijk echt geschikt voor de kleine,hij wilde telkens weer. Bij de meiden, zweefmolen,vrije val duidelijk favoriete attracties.
Een super dagje uit geweest.
Het was drukker dan gewoonlijk, maar hebben daar niet heel veel last van gehad. Prijzen horeca ook normaal. Top gewoon
Bedankt iedereen.

icon star full
icon star full
icon star full
icon star full

Zijn hier met onze kleinzoon geweest, 7 jaar oud en hij heeft zich prima vermaakt. Park is geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar oud. Voor de prijs voldoende attracties aanwezig. Ook voldoende speeltuin om te klimmen en spelen> Horeca aanwezig met ruime keuze, ook vegetarisch. Komen zeker nog eens terug.

icon star full
icon star full
icon star full
icon star full

Gezellig en compact pretparkje. Wij waren hier met onze kinderen van 8, 9 en 10 jaar. Zij hebben zich mooi vermaakt de hele dag. Ondanks dat we er in de zomervakantie waren, hoefde ze eigenlijk nergens lang voor te wachten. Het gedeelte binnen is leuk voor als het slecht weer is.

icon star full
icon star full
icon star full
icon star full
icon star full

Heel fijn, overzichtelijk pretparkje! Perfect voor kinderen tussen ca. 4 en 10 jaar. Personeel is héél vriendelijk en het park geeft zowel indoor als outdoor een verzorgde indruk. Horeca is gevarieerd, kwalitatief goed en betaalbaar. Ideaal bij zonnig (droog) weer, maar ook bij wisselvallige omstandigheden goed te doen door het indoorgedeelte.

icon star full
icon star full
icon star full
icon star full
icon star full

Wij hebben heel wat attractieparken bezocht en nog nooit hebben we meegemaakt dat AL het personeel zo ontzettend KINDvriendelijk en zorgzaam was. Mijn nichtje had een splinter in haar vinger waardoor haar vinger opzette. we werden zo zorgzaam opgevangen. Een van de medewerkers bleef terugkomen om te vragen hoe het gaat.
Bij de attracties waren alle medewerkers mega vriendelijk en maakte er elke ronde op een speelse manier een feestje van. De attracties zijn mega leuk voor alle leeftijden tot 12j. Zowel binnen als buiten veel te beleven. Horeca en balie personeel ook super top.

Onbeperkt zwemplezier in de lente/zomer!*

Vanaf 3 april 2024 maak je jouw dagje DippieDoe extra leuk en ontvang bij aankoop ook een gratis zwemticket voor Strandpark Aquabest! Zo combineer je een dagje spelen met lekker afkoelen in het water.

*Alleen geldig tijdens openingsuren (vanaf 25° en warmer) van Aquabest en in combinatie met een DippieDoe dagticket, gekocht op DippieDoe.nl of aan de receptie. Deze actie geldt niet in combinatie met kortingstickets, tickets van partners of van derde partijen