DippieBoe 17-22 oktober

DippieBoe komt terug!

Kom griezelen tijdens DippieBoe-Halloween speciaal voor de allerkleinsten

DippieBoe is geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. 

 

Betoverende mist zorgt voor wonderbaarlijke verhalen tijdens DippieBoe op 17 t/m 22 oktober 2023. Een magische bliksemschicht trof de DippieBoekenBibliotheek van Columbus Foret! Door de magie ontsnapten alle personages uit hun boeken. Verhalen komen tot leven. Griezel jij mee met alle personages? 

 

Ontmoet Vincent de Vrolijke Vogelverschrikker en dans met hem mee op de DippieBoerderij, sta versteld tijdens de illusieshows van Columbus Foret, ontdek de vier magische themagebieden, geniet van spectaculaire zwaardshows en bevrijd de vervloekte manschappen van Kapitein Bootlek van hun lot.

 

DippieBoe is Halloween speciaal voor kinderen van 2 t/m 12 jaar in Attractiepark DippieDoe. Het volledige park is omgetoverd tot Halloweenparadijs en alle attracties zijn de gehele dag geopend. Overdag zijn er al diverse Halloween-activiteiten, maar het echte griezelen start pas als de klok zes keer achter elkaar heeft geslagen. 

Het park is open vanaf 12.00uur in de middag tot 21.00uur in de avond. Er zijn zowel dagtickets als avondtickets te koop. 

 

Verkleden mag! Trek je mooiste heksenjukje of je spannendste piraten-outfit aan en vier Halloween met ons mee!

 

Ontdek alle info

Lees alle informatie op DippieBoe.nl of bekijk de foto’s!

Acties en activiteiten

Opening DippieDoe Outdoor 1 april
Kom jij ook genieten van de buitenattracties van Attractiepark DippieDoe?