DippieBoe 17-22 oktober

DippieBoe komt terug!

Dit najaar zijn de onweerswolken boven Attractiepark DippieDoe donkerder dan ooit. In alle hoeken en gaten komen personages uit de boeken van de uitgebrande DippieBoekenBibliotheek tot leven!

Doorgedraaide circusartiesten, venijnige piraten en slijmerige zeemonsters nemen bezit van het park. Het onheil heerst nog altijd!

De baas van de bibliotheek, bibliothecaris Columbus Forêt, is tot overmaat van ramp op mysterieuze wijze opgesloten in één van de boeken. Wanneer zijn kleinzoon deze plek op het spoor komt en op onderzoek uitgaat, raakt hij verzeild in een magisch avontuur. Duistere raadsels blijven niet lang verborgen…

——–

 

 

DippieBoe is Halloween speciaal voor kinderen van 2 t/m 12 jaar in Attractiepark DippieDoe in Best. Het volledige park is omgetoverd tot Halloweenparadijs en alle attracties zijn de gehele dag geopend. Overdag zijn er al diverse Halloween-activiteiten, maar het echte griezelen start pas als de klok zes keer achter elkaar heeft geslagen.

 

Durf jij te komen? Met dit jaar een interactieve voorstelling, met in de hoofdrol de meermaals bekroonde illusionist Alfredo Lorenzo, een spectaculaire circusshow en een losloop van meerdere scare actors die je doen laten rillen!

 

Ontdek alle info

Lees alle informatie op DippieBoe.nl of bekijk de foto’s!

Acties en activiteiten

Nieuwe adventure golfbaan geopend!
DippieDoe heeft een nieuwe attractie! Een 18 holes adventure golfbaan in piratenthema!
Total Loss Festival 9 & 10 september
Let op: 9 & 10 september is het Total Loss Festival. Hierdoor zijn wij deze data helaas gesloten.
DippieBoe 17-22 oktober
Vier Halloween speciaal voor de allerkleinsten in Attractiepark DippieDoe! Kom lekker griezelen en grollen. Het park blijft tot 21.00uur geopend.